10 redenen om af te tellen tot Blendfest 2017

wednesday 14 june 2017

The countdown has begun… Over precies een maand is het zover: twee stages, twaalf uur lang en een nog meer gevarieerde en dikkere line-up dan vorig jaar. Blendfest 2017 gaat los!!! Tien redenen om af te tellen tot het leukste festival van het jaar. Oh, en heb je nog geen tickets? Hurry up, want dit jaar gaan we zeker uitverkopen! De Yellow Tickets gaan er nu uit voor slechts €26,50 via www.blendfest.nl/tickets.

1. Drankje in je hand, voetjes in het zand
Er zijn maar weinig festivals waar je met een drankje in je hand, de zee op de achtergrond en je voetjes in het zand kunt genieten van de beste artiesten.

2. Zon gegarandeerd
Oké, even afkloppen. Maar tot nu toe is de zon altijd aanwezig geweest tijdens Blendfest. Grote kans dat je dit jaar weer drie tintjes bruiner thuiskomt. En mocht het weer dan toch tegenzitten? Geen paniek! Wij hebben een slecht weer scenario zodat we het terrein kunnen overdekken.  

3. Twee stages
Even geen zin in die ene artiest of muziekstijl? Ga gewoon naar de andere stage. Allemaal op één terrein!

4. Twaalf uur lang
Er zijn maar weinig festivals waar je twaalf uur lang achter elkaar los kunt gaan op zoveel verschillende muziekstijlen.

5. Vriendenuitje
Veel te druk geweest en je vrienden een tijdje niet gezien? Er is geen betere locatie om af te spreken dan bij Blendfest. Netwerken en genieten in één, een echte win-winsituatie.

6. Line-up
Dit jaar pakken we weer uit met Blendfest. Voor het eerst hebben we deze editie live-optredens van onder andere: GIO, Snollebollekes en Glenn Helder (on percussion).  

7. Ibiza Ice
Waar je op het party island Ibiza terwijl je met een Ibiza Ice staat te dansen op de lekkerste beats op het strand.

8. VIP
Blendfest 2017 net dat beetje extra geven? Dit jaar zijn er voor het eerst VIP-tickets beschikbaar. Als VIP heb je extra goed zicht op het podium. Het VIP-deck is voorzien van een sushi- en cocktailbar. Benieuwd naar alle voordelen? Ga naar www.blendfest.nl

9. Muziekstijlen
Van R&B tot feest en van eclectisch tot hardstyle. Bij Blendfest is voor ieder wat wils!

10. Foodtrucks
Speciaal voor de foodies onder ons, is dit jaar het assortiment foodtrucks nog meer uitgebreid met allerlei hippe tentjes. Eat, dance, eat, repeat!