Ik tinder, hij tindert, wij tinderen, heel Blendfest tindert?

friday 19 may 2017

Love me Tinder
Ik tinder, hij tindert, wij tinderen. Tinderen wordt tegenwoordig als werkwoord gebruikt en iedereen doet er aan mee. En wat is nou een betere locatie om te tinderen dan op festival. Dus vergeet je telefoon 15 juli vooral niet mee te nemen en swipe er op los. En zitten jouw vrienden/vriendinnen (die al jaren onder de plak zitten) te zeuren dat je dat ding even weg moet doen? Niks daarvan! Wij geven jouw vijf legale redenen om toch echt even door te gaan met het zoeken van de liefde van je leven tijdens Blendfest 2017.

1. No spang. Jouw ideale tindermatch kan niet meer afhaken
Tinderen is leuk. Maar het heeft ook een keerzijde. Wanneer je eindelijk die leuke match hebt gevonden en er date is gepland, is het toch altijd de vraag of hij/zij wel op komt dagen. Tinderen tijdens een festival is dé oplossing! Nooit meer stress of hij/zij wel op komt dagen, want jouw prins(es) op het witte paard is al aanwezig op het leukste festival van Nederland. Klein detail.. Jullie moeten elkaar wel even zien te vinden op het terrein. Eerste ontmoeting bij de dixies.. Romantischer kan toch niet ☺

2. De duinen zijn heeeel dichtbij...
Hoe makkelijk kan je het jezelf (en jouw ideale match) maken? Wanneer je jouw ideale tindermatch hebt opgespoord, ben je zo in de duinen. En laten we eerlijk zijn.. Wie wilt er nou niet een keer een heftige nacht beleven op het strand. Een beter moment ga je niet krijgen. Wat houdt je nog tegen??

3. 100% zekerheid op een festivaltijger.
Voordeel aan een tinderdate op een festival: je weet zeker dat je een festivalliefhebber aan de haak hebt geslagen. En wat is nou romantischer dan festivals afstruinen met de liefde van je leven. Blendfest is het begin van een reeks van festivals met jouw liefje. How romantic!

4. Van horizon naar noorderzon
Oké, laten we even eerlijk zijn. Niet iedere tindermatch is een match made in heaven. Soms wil je gewoon heel snel wegwezen. Maar dan ook echt heel snel. Zonde natuurlijk om de rest van Blendfest te missen. Maar beste tinderaars, no worries. Het terrein is groot genoeg om die verschrikkelijke mismatch niet meer tegen te komen. Tip van ons: ‘zal ik even een lekkere Ibiza Ice voor ons twee halen?’. En voor je het weet, ben je met de noorderzon verdwenen. On to the next one.

5. Je hebt gewoon zin!
Living young, wild & free!!! Wat is er nou fijner aan jong (en single) zijn, dan heerlijk ongegeneerd tongen met een mede-festivalganger. Geniet er gewoon lekker van en grijp tinder aan om jouw droomman/vrouw te vinden. Go, go, go!!!