START TICKETVERKOOP 5 YEAR ANNIVERSARY TICKETS ZATERDAG 20 JANUARI 11.00

friday 19 january 2018

Waar wij 5 jaar geleden begonnen als een klein, intiem strandfeestje kijken wij nu 5 jaar later met gepaste trots terug op de start van BLENDFEST en mogen wij concluderen dat onze groei niet onopgemerkt is gebleven. Elk jaar gaan wij een stukje groter, een stukje meer spektakel en een stukje magischer.

Op zaterdag 7 juli 2018 is het onze “5 Year Anniversary”. Verdeeld over diverse stages wordt het thema "The 5 Elements" tot in de puntjes verwerkt en zullen meer dan 30 artiesten het decor zijn voor een 12 uur durende, onvergetelijke belevenis. Speciale decoratie, memorabele acts, levend theater en nostalgische sets van dj’s + artiesten die de afgelopen 5 jaar bij ons hebben gedraaid aangevuld met enkele populaire artiesten van het moment zullen aanwezig zijn.

De allereerste tickets zijn voor de die-hard fans! De Anniversary Tickets, gaan vanaf zaterdag 20 januari om 11:00 over de digitale toonbank. De Anniversary Tickets zijn voor een zeer voordelige prijs te verkrijgen via www.blendfest.nl
(Zolang de voorraad strekt)

 KOOP HIER JE TICKETS 

Line-up: T.B.A.
Event: BLENDFEST “5 Year Anniversary”
Datum: 7 juli 2018
Locatie: Beachclub Royal Hoek van Holland
Tijd: 14.00 – 02.00 uur
Leeftijd: 18+
Website: www.blendfest.nl